WATCH LIVE : Malmo FF vs Kalmar Live Stream Swedeen League Full HD

STREAM HERE >>> Malmo FF vs Kalmar free stream online Swedeen League Full HD

As Kev bounces into a week off, we start work in Sweden, where the top-flight Allsvenskan is up and running. Malmo FF are odds-on to win at home to Kalmar FF this afternoon, but we fancy the visitors could make life just a bit tricky for their more illustrious hosts.

Malmo (W3-D2-L1) are fourth and can go second with a win today. But they’ve conceded more goals than anyone else in the top 11 of the 16-team league. At Eleda Stadium, Jon Dahl Tomasson’s men have taken seven points from a possible nine, but have conceded in all three matches: 3-2, 1-1, 3-2.

Nanne Bergstrand’s Kalmar are sixth (W2-D4-L0) in the table, having scored on all of their first three road trips of the season (2-2, 1-1, 1-0). This fixture finished 2-1 to the home side last season and we’re backing both teams to score again today.

år så står KFF kvar som enda lag utan förlust efter sex omgångar. Två segrar och fyra oavgjorda, och ett annat lag i år med Henrik Rydström – ett större bollinnehav, fler passningar inom laget, och samtidigt har man hållit tätt bakåt. Bara tre insläppta på sex matcher.

STREAM LINKS >>> Stream 1 Stream 2 Stream 3

Det ställs nu Malmö FF mot på Eleda Stadion i kväll.
– Vi ställer in oss så som vi gör inför alla matcher, det är tre poäng som ska tas. Vi har studerat dem och vet hur de spelar, det är ett duktigt lag. Men samtidigt, gör vi vårt jobb så ska vi ta tre poäng, säger Adi Nalic, som imponeras av årets Kalmar:

– De har implementerat lite mer kortpassningsspel, mer possession-inriktat. Jag tycker de spelar en fin fotboll, har steppat upp sedan ifjol. Det är ett starkt lag vi kommer ställas emot, samtidigt är jag inte orolig. Så länge vi gör vårt jobb så vet jag att vi kommer ta tre poäng. Men det gäller att göra jobbet också.

Leave a Reply

Your email address will not be published.